takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
15 Mayıs 2018 - Salı 12:25
 
Şanlıurfaspor Play Off'a Veda Etti
SPOR Haberi
Şanlıurfaspor Play Off'a Veda Etti

PTT 2.Ligi 4. sırada bitirerek Play-Off mücadelesine katılmaya hak kazanan Şanlıurfaspor, 2-2'nin rövanşında Gümüşhanespor'a 2-0 mağlup olarak 1. lige çıkma şansını yitirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligi 4. sırada bitirerek Play-Off mücadelelerinde oynamaya hak kazandı. GAP Stadyumunda oynanan ve 2-2 biten maçın ardından iki takım bugün rövanş için karşı karşıya geldi.

Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Şanlıurfaspor, 46. Ömer Kahveci, 3. Şaban Özel, 10. Hüseyin Kala, 13. Mehmet Taşcı, 21. Mehmet Albayrak, 25. Feridun Kıroğlu, 26. Halil Köçer, 63. Fevzi Özkan, 72. Muhammed Gönülaçar, 77. İzzet Yıldırım ve 95. Bahadır Öztürk onbiri ile çıktı.

Her iki ekip de maça galibiyet parolasıyla çıkarken, ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanan Gümüşhanespor, 32. dakikada Furkan Arıkan'ın ayağından bir gol buldu ve ilk yarı skoru 1-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da her iki taraf golü ararken, Gümüşhanespor 66. dakikada Oktay Delibalta'nın attığı gol ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda Şanlıurfaspor'un atakları sonuç vermedi ve maç ev sahibinin 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu sonucun ardından ilk maçta da alınan 2-2'lik skorla birlikte Gümüşhanespor adını yarı finale yazdırırdı. Lige büyük umutlarla başlayan Şanlıurfaspor ise hedeflerine ulaşamadı ve ikinci ligde kaldı.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Şanlıurfaspor, Play, Off'a, Veda, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı