takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Kasım 2018 - Cuma 14:18
 
Şanlıurfaspor Ali Tandoğan ile sözleşme imzaladı.
SPOR Haberi
Şanlıurfaspor Ali Tandoğan ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıç ile karşılıklı olarak yolları ayıran Şalnıurfaspor, eski Teknik Direktör Ali Tandoğan ile sözleşme imzaladı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, 4-2'lik Karagümrük mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollarını ayırmıştı. 

 

Adaylar arasında geçen sezon da takımın başında olan Ali Tandoğan ismi konuşulurken, Tandoğan dün sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Şanlıurfaspor hayırlı olsun, yeni heyecanlarla dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Şanlıurfaspor ise bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Teknik Direktör Ali Tandoğan ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

 

Düzenlenen imza törenine Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kolbudak, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Murat Şahin, Mali İşler Sorumlusu Yunus Emre Aksu, Başkan Yardımcıları Mahmut Mankal ve Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Canbeyli ve Basın Sözcüsü Yardımcısı Mehmet Demir katıldı.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Şanlıurfaspor, Ali, Tandoğan, ile, sözleşme, imzaladı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı