takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
12 Ekim 2018 - Cuma 10:01
 
Şanlıurfalılara büyük hakaret! Tepkiler sert oldu
URFA Haberi
Şanlıurfalılara büyük hakaret! Tepkiler sert oldu

Sitesinde Şanlıurfa'da elektrik trafosu üretimi yapan bir fabrikanın haberine yer veren "en son haber" Urfalılara da hakaret etti. Haberde "Kaçak elektriğin başkenti Urfa" diyen en son habere tepkiler de sert oldu. AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız haberi "Yersiz ve basiretsiz" olarak yorumladı.

En son haber, Şanlıurfa'dan 20 ülkeye ihracat yapan bir trafo firmasının haberi için hakaret içerikli bir ifade kullanması tepkilere neden oldu. 

 

Sitede haber fotoğrafına “Kaçak elektriğin başkenti Urfa ihracatla Afrika’ya kaçağı öğretecek” sözlerine yer verildi. Urfalıları kızdıran paylaşım üzerine "Bu hadsiz manşeti atan en son haber'e haddini bildirecek Urfalı Kurum/STK yok mu?" çağrısı yapılırken AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız da tepkisini dile getirdi.

 

Yıldız haberi "Yersiz ve basiretsiz" olarak yorumladı ve "İhracatın yeni yıldız kenti Şanlıurfa’dan yurt dışına ihracat yapan bir trafo firması için 'kaçak elektriğin başkenti Urfa ihracatla Afrika’ya kaçağı öğretecek' sözleri haddini aşan bir ifadedir. Yapılan haber vasıtasıyla halk içinde oluşturulmak istenen olumsuz algıyı kabul etmediğimiz gibi aynı şiddetle kınadığımı dile getirmek istiyorum. Şanlıurfa medeniyetiyle tarihe beşiklik etmiş çınar kenttir. Halkımız bu habere itibar etmesin. Şanlıurfa ve kadim Şanlıurfalılar üretmeye devam edeceklerdir. Yapılan yersiz ve basiretsiz haberler bizleri anca daha güçlü ve azimli çalışmaya itmekten başka bir anlam ifade etmemektedir. Halkımıza çağrım bu mesnetsiz haberlere itibar etmeyip üretmeye devam etmeleridir" dedi.

En son haber'in Urfalılardan özür dilemesi bekleniyor.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Şanlıurfalılara, büyük, hakaret!, Tepkiler, sert, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı