takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
14 Temmuz 2018 - Cumartesi 14:38
 
Şanlıurfalı kurtarma teknisyeni genç hayatını kaybetti
- Haberi
Şanlıurfalı kurtarma teknisyeni genç hayatını kaybetti

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü'nün en sevilen teknisyenlerinden Şanlıurfalı İbrahim Halil Kılınç, geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti.

Kocaeli İl Müdürlüğü’nde Arama Kurtarma Teknisyeni olarak çalışan 32 yaşındaki Halil İbrahim Kılınç geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Kartepe Ataevler Mahallesindeki evinde kriz geçiren Kılınç, sağlık ekiplerinin uzun süre müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yeni evlenen ve ailesi Şanlıurfa’da yaşayan Halil İbrahim Kılınç, olay yeri incelemeler sonrası Kocaeli Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

 

‘KOCAELİ AFAD İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP’

3 yıl önce Kocaeli AFAD İl Müdürlüğüne tayin olan ve aldığı dairenin henüz taksitlerini ödeyen Kılınç, dürüst, ahlaklı ve çalışkan karakteriyle kurumunda çok seviliyordu.

 

İl Müdürü Salim Tekoğul, “Yeri doldurulamayacak bir arkadaşımızı kaybettik. Kocaeli AFAD ailesi olarak hüznümüz çok büyük. Metin olmaya çalışıyoruz. Kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine, dost ve yakınlarına sabır diliyoruz” dedi.

 

Öte yandan Kılınç'ın cenazesi memleketi Şanlıurfa' ya doğru yola çıkarıldı. 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Şanlıurfalı, kurtarma, teknisyeni, genç, hayatını, kaybetti,
Yorumlar
Haber Yazılımı