takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
14 Mayıs 2018 - Pazartesi 11:01
 
Şanlıurfa Satranç Eğitim Ve Gelişim Derneği İlk Genel Kurul Toplantısı
KÜLTÜR Haberi
Şanlıurfa Satranç Eğitim Ve Gelişim Derneği İlk Genel Kurul Toplantısı

Şanlıurfa Satranç Eğitim Ve Gelişim Derneği İlk Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi.

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim Ve Gelişim Derneği Tüm üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda üyelerin oy birliğiyle Dernek Başkanı Haluk Murat ÖZAKINCI seçilirken, Başkan yardımcılıklarına Memduh TURMAK, Mehtap KAHRAMAN seçildi.

 

Yedek üyeliklere Ahmet MİDYELİ, Abdulkadir YILDIRIM, Yakup AYKUT. Denetleme kuruluna; Salih POLAT, Müslüm KÜÇÜKOĞLU, Halil ERDEM, Mehmet Emin YELİMLİBAĞ, Ahmet DÖRTBUDAK, Rıza KIRIK olarak belirlendi.

 

Dernek Başkanı Haluk Murat ÖZAKINCI;

Şanlıurfa Satranç Eğitim Ve Gelişim Derneğinin Amacı, Şanlıurfa’da Satrancın geliştirilmesi ve eğitimi konusunda çaba harcayacaklarını, Satranç mutlaka genel kültür için de olsa öğrenilmesi gereken bir zihin spordur. Ancak sportif başarıyı hedefleyenler mutlaka zamanını doğru kullanmayı öğrenmeli , Satranç oyununu gereksiz bir spor olarak görmemelidirler. Bizler Şanlıurfa Satranç Eğitim Ve Gelişim Derneği olarak Şanlıurfa’da Satranç sporunu geliştirmek çalışmalara katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.   

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şanlıurfa, Satranç, Eğitim, Ve, Gelişim, Derneği, İlk, Genel, Kurul, Toplantısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı