takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
06 Haziran 2018 - Çarşamba 14:04
 
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Görev Değişimi
EĞİTİM Haberi
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Görev Değişimi

Son iki yılda İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yönetim kadrosunda taşlar bir türlü yerine oturmadı.

Bilindiği üzere İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan,  Urfa’ya atandığında beraberinde 3 arkadaşını da İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı olarak göreve başlatmıştı. Ayrıca kendisi gelmeden önce il milli eğitim müdürlüğünde görevlendirme ile müdürü olarak çalışan İbrahim CANBEK’i de 4. müdür yardımcısı olarak atanmasını sağlamıştı. 

 

Tüm bu atamaların gerçekleştirilebilmesi için de mevcut olan il müdür yardımcıları; Mahmut AKSOY, Ömer POLAT, A.Kerim YAVUZ, Mehmet ERCAN ve Sadullah GENCER’İN görevlerine son verilmişti. Kadrolu görevlerine nedensiz son verilen il müdür yardımcıları da haksız görevden alındıklarını beyan ederek hukuki mücadele başlatmışlardı. Başlattıkları hukuk mücadeleleri bir bir neticelenmeye başladı.

 

Mahkeme kararıyla görevine iadesine karar verilen eski İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarından Mahmut AKSOY tekrar göreve başladı. Görevine başlayabilmesi ve norm kadro esasının gerçekleştirilmesi için sonradan atanan İbrahim CANBEK,  Bakanlık kararnamesiyle eski okuluna Bilişim Teknolojileri öğretmeni olarak atandığı belirtildi.

 

Bu kararnamenin ile ulaşması ve Mahmut AKSOY’un göreve başlamasıyla İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı olarak görev yapan İbrahim CANBEK’in yazı kendisine tebliğ edilmeden kadrosunun yıllık izin ayrıldığı belirtildi. İbrahim CANBEK’in tekrar bu göreve gelmesinin zor olduğu değerlendirilirken mahkemesi devam eden diğer müdür yardımcılarının da mahkemeyi kazanması durumunda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünde nasıl bir yönetim kadrosu oluşacağı ve bakanlığın nasıl bir uygulamaya gideceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şanlıurfa, İl, Milli, Eğitim, Müdürlüğünde, Görev, Değişimi,
Yorumlar
Haber Yazılımı