takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
22 Ağustos 2019 - Perşembe 12:56
 
Şanlıurfa Büyükşehir’den Standart Cadde Uygulaması Hayata geçirildi
URFA Haberi
Şanlıurfa Büyükşehir’den Standart Cadde Uygulaması Hayata geçirildi

Büyükşehir Belediyesi, 'Standart Cadde Uygulaması' kapsamında Karaköprü ilçesinde yer alan Yeşiloğlu Bulvarı'nda düzenlemelerine başladı. Proje kapsamında bulvar alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra engelli vatandaşlara uygun hale getirilecek.

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün ulaşıma yönelik projeleri arasında yer alan “Standart Cadde Uygulaması”nı hayata geçirdi. Şanlıurfa’yı daha estetik ve yaşanabilir bir kent haline getirmeye kararlı olan Büyükşehir Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu aksta eski ve yıpranmış Yeşiloğlu Bulvarı alt yapısı, üst yapısı ve kavşak düzenlemesi ile birlikte projesine uygun standart hale getiriliyor.

 

 

Caddede altyapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan orta refüjdeki ağaçların hem budamasını yapıyor hem de başka bir bölgeye naklini sağlarken diğer yandan ise deforme olan asfaltın sökümünü gerçekleştiriyor. Çalışmalar boyunca trafik akışının bozulmaması için alternatif yollarda yönlendirme tabelaları kullanılıyor.

 

 

Yeşiloğlu Bulvarında devam eden sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında kavşak çalışmaları yapılacak  kaldırım seviyeleri standarda getirilecek ve yağmur drenaj hattındaki eksiklikler ortadan kaldırılacak. Projenin bitiminde daha düzenli bir görünüme kavuşacak olan cadde üzerinde engelli rampaları yapılması planlanıyor.

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Şanlıurfa, Büyükşehir’den, Standart, Cadde, Uygulaması, Hayata, geçirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı