takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
05 Ağustos 2019 - Pazartesi 17:41
 
Şanlıurfa B. Belediyesi, Şanlıurfa'da Genç Yetenekleri Keşfediyor
URFA Haberi
Şanlıurfa B. Belediyesi, Şanlıurfa'da Genç Yetenekleri Keşfediyor

Bal Liginde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, alt yapı kadrosunu güçlendirmek için futbol seçmeleri düzenleyerek, başarılı sporcuları kadrosuna aldı.

Şanlıurfa'da amatör liglerindeki yetenekli sporcuları, Bal liginde olan Büyükşehir Belediye spor alt yapı kadrosuna almak için seçme sınavları düzenledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu iş birliği ile organize edilen Büyükşehir Belediye spor kulübüne yeni yıldız sporcu seçme sınavlarını başlattı. Şanlıurfa'da bulunan 80 amatör takım arasından en başarılı genç yetenekleri 4 günlük sınava tabii tutan Büyükşehir Belediye spor, sınavları belediye spor eğitmenleri, antrenörler, yöneticileri ile beraber genç yetenekleri keşfetti.

 

Yapılan seçme sınavına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Halef Tokmakçı, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye spor Kulübü Antrenörü İsmail Doğan, kulüp yöneticileri ve yeni yıldız aday sporcuları katıldı.

 

Şanlıurfa'daki genç yetenekleri değerlendirdiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Halef Tokmakçı, "Büyükşehir Belediye spor Bal Ligi'nde olan bir takım. Biz bunun için Şanlıurfalı hemşerilerimizle yola çıkmaya söz vermiştik. Şuan mevcut olan Şanlıurfalı genç yeteneklerimiz var. Yapmış olduğumuz seçmeyle de ilerde bize katkı sunacak arkadaşları seçmek için yapıldı. Aralarında iyi olan sporcuları değerlendireceğiz. Urfalı genç yeteneklerin kaybolmasını istemiyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün çok büyük çabaları var. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha çok spor yapan genç kazandırırız" dedi.

Ayrıca Büyükşehir Belediye spor kulübü  yönetimi, yeni yeteneklere deneme antrenmanlarıyla kendilerini yeni sezon ligle deneme imkanı sunuyor. Belediyespor futbol kulübü antrenman programlarına belli aralıklarla yeni yetenekleri de kabul ederek onlara kendini deneme ve kazandırma imkanı sunmuş oluyor.

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Şanlıurfa, B., Belediyesi,, Şanlıurfa'da, Genç, Yetenekleri, Keşfediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı