takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
29 Ağustos 2019 - Perşembe 15:11
 
OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, Teşvik ve Destekleri Anlattı
EKONOMİ Haberi
OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, Teşvik ve Destekleri Anlattı

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, alanın en güçlü temsilcisi Zücaciyeciler Derneği’ne Şanlıurfa OSB’nin teşvik ve desteklerini anlattı.

 

Şanlıurfa Organize Sanayide Termosan Çelik fabrikasının ev sahipliğinde yapılan toplantıya Züccaciyeciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Termosan Çelik Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.



Türkiye’de kendi faaliyet alanlarının duayen firmalarını bir araya getiren ZÜCDER, porselen, seramik, cam, plastik, çelik eşyadan, hediyelik eşyaya kadar çok çeşitli ürün grubunda faaliyet gösteriyor. Üretici, ihracatçı, ithalatçı ve perakende firmalarının tek temsilcisi olan ZÜCDER, 4,8 milyar dolarlık ihracat ve 1 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiren üyeleri ile büyük bir çatı kuruluşu niteliğini taşıyor.

 

Şanlıurfa OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, Züccaciyeciler Derneği heyeti ile yaptığı toplantıda ZÜCDER’in yeni yatırım planlarını dinledi. Bölgenin teşviklerini anlattı. Aksu, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinin yatırımcılara sunduğu KDV İstisnası, Gümrük Vergisi Muafiyeti, Sigorta Primi İşveren/İşçi Hissesi Desteği, Gelir Vergisi Stopaj Desteği, Faiz İndirimi ve Yatırım Yer Tahsisi teşviklerini açıkladı.



Züccaciyeciler Derneği Yönetimini bölgeye yatırım yapmaları için davet eden Aksu toplantıya ev sahipliği yapan Termosan Çelik’e de teşekkür etti.

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: OSB, Müdürü, Yunus, Emre, Aksu,, Teşvik, ve, Destekleri, Anlattı,
Yorumlar
Haber Yazılımı