takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
07 Ağustos 2019 - Çarşamba 13:28
 
Milli Savunma Bakanı Akar: Arzumuz ABD ile hareket etmek
GÜNDEM Haberi
Milli Savunma Bakanı Akar: Arzumuz ABD ile hareket etmek

 

Milli Savunma Bakanı Akar, ABD heyeti ile yürütülen görüşmelerle ilgili olarak "yapılan toplantılar olumlu" açıklamasında bulundu. Akar, güvenli bölge konusunda "arzumuz ABD ile hareket etmek" dedi.

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD heyeti ile yapılan görüşmelere ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

 

Akar, ABD heyeti ile yapılan toplantılarla ilgili "Şu anda devam ediyor. Önümüzdeki saatlerde tamamlanmasını bekliyoruz. Toplantıda muhataplarımızın görüşlerimize yaklaştığını memnuniyetle müşahade ettik. Toplantılar olumlu, oldukça yapıcı geçti" açıklaması yaptı.

 

 

"ARZUMUZ ABD İLE HAREKET ETMEK"

Bakan Akar ayrıca, "Cumhurbaşkanımız tarafından dile getirildiği üzere biz ABD'li müttefiklerimizle beraber davranmayı, çalışmayı arzu ediyoruz. Eğer bu mümkün olmazsa, bu konuda milletimizin ve bölgedeki dost ve kardeş halkın güvenliğini sağlamak için gerekeni yapacağımızı defalarca söyledik.

 

 

Bu konudaki planlarımız, hazırlıklarımız sahadaki birliklerimizin duruşu hepsi tamamlanmış durumda. Ama bizim arzumuz ABD ile hareket etmek." diye konuştu

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: Milli, Savunma, Bakanı, Akar:, Arzumuz, ABD, ile, hareket, etmek,
Yorumlar
Haber Yazılımı