takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Kasım 2018 - Cuma 14:21
 
Menderes Atilla Aday Adaylarını Yalanladı
SİYASET Haberi
Menderes Atilla Aday Adaylarını Yalanladı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, aday adaylarının bir araya gelerek kendisi dışındaki adayları destekleyecekleri yönündeki dilekçenin sahte olduğunu söyledi. Atilla, belgede sahtecilik yapıldığını iddia ederek konuyu yargıya taşıyacaklarını duyurdu.

 

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adaylarının, mevcut başkan Menderes Atilla'ya karşı Parti Genel Merkezi'ne imzalı dilekçe göndererek "Mevcut belediye başkanının yönetiminden tüm hemşehrilerimiz gibi rahatsızlık duymaktadır. İlçemizin huzuru ve partimizin kazanımları için mevcut başkan adayı dışında listede isimleri bulunan aday adaylarından herhangi birinin adaylığında hep birlikte partimiz ve ilçemiz için çalışma kararı alınmıştır. Takdir siz değerli yöneticilerimiz ve sayın cumhurbaşkanımızındır" dedi.

 

Aday adaylarının bu hamlesine Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan cevap geldi. Atilla, toplantının birlik beraberlik mesajı verilmek için düzenlendiğini, dilekçenin toplantıdan sonra düzenlendiğini iddia ederek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

"SAHTE BELGE, SAHTE İMZALARLA..."

"Ceylanpınar halkına ve kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı vermek adına yapılan bu toplantıda aday adaylarımız bir belgeye imza atmışlardır. Ancak toplantı dağıldıktan sonra belgeyi elinde bulunduran sahtekarlar, görüleceği üzere sonradan farklı bir yazı karakteriyle eklendiği belli olan bir metin kaleme almışlardır. Bu metinde şahsıma yönelik kin ve nefret kusan söylemler vardır. Kötü niyetli yazılan bu metin, bir kısım aday adaylarının görüşüne aykırı olarak sonradan eklenmiştir. Söz konusu metinde 20 aday adayının imzası olmasına rağmen, o ortamda sadece 17 aday adayımız bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 7 aday adayı da o sırada Ankara'da bile değillerdir ve bu şahısların adına da sahte olarak imza atılmıştır. Açıkça sahte olarak düzenlendiği anlaşılan bu belgeyle, şahsıma zarar vermek isteyen sahtekarların asıl amacı Ceylanpınar halkına zarar vermektir.

 

 Söz konusu toplantı sırasında Mehmet Kahraman, İsmail Akagündüz ve Abdullah Uman isimli aday adaylarımız o sırada Ankara'da dahi bulunmamalarına rağmen yerlerine sahte olarak imza atılmıştır. Ayrıca, listede imzası olan Baran Kejanlı isimli böyle bir aday adayı da yoktur.

 

 Tüm kamuoyuna sesleniyorum. Bu zihniyet mi Ceylanpınar'ı yönetecek? Sahte belgelerle, sahte imzalarla düzenlenen, kin ve nefret kusan açıklamalarla mı Ceylanpınar halkına hizmet edecekler?" 

 

KONU YARGIYA TAŞINACAK

Atilla, konuyu yargıya taşıyacağını belirterek "Söz konusu toplantıda belgeyi sahte olarak düzenleyen ve imzalayan sahtekarların, bunun hesabını yargıda vereceklerini Ceylanpınar halkının bilmesini istiyorum" dedi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Menderes, Atilla, Aday, Adaylarını, Yalanladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı