takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
13 Ocak 2019 - Pazar 14:20
 
Labratuvar Çalışanlarına Akreditasyon Eğitimi Verildi
SAĞLIK Haberi
Labratuvar Çalışanlarına Akreditasyon Eğitimi  Verildi

M.Akif inan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hekimlerinden;Uz.Dr. Uğur Fahri YÜREKLİ,Laboratuarın ve Laboratuar Çalışanlarının önemine dikkat çekti.

 

Birçok personel istihdamının yapıldığı ve çok önemli görevlerin yerine getirildiği laboratuarlarda sadece mesleki değil, diğer birçok yönden sorunlar yaşanabilmektedir. İster laboratuar çalışanı, ister hizmet alan, ister yönetici olsun, bu grupların hepsi birçok sorun ile karşılaşabilmektedir hizmet sunumunda aksamaların meydana gelmemesi için Laboratuarda  “kalite-kontrol”  koşullarının tamamının uluslararası standartlara uygun olması gerekmektedir.

 

M.Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Tetkik Sonuçlarının çoğu batı illerine göre daha iyi ve kaliteli sonuçlar vermektedir bizler bunun gayreti ve çabası içindeyiz. Bu itibarla geçmiş yıllarla kıyaslanmayacak şekilde Kalitemiz artmıştır.

 

Toplantıda konuşma yapan M.Akif inan Eğitim Araştırma Hastanesi Hekimlerinden Uz.Dr. Uğur Fahri YÜREKLİ, Labaratuvar Çalışanlarının  en kutsal hizmeti verdiğini söyleyen Yürekli, “Her birimiz sabahtan akşama kadar, akşamdan sabaha kadar mesai saatimiz içerisinde insanlara hizmet veriyoruz’’Sağlık sektöründe gelişen kaliteyi yakalamak adına M.A.İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Biyokimya Laboratuarı çalışanlarına, M.Akif inan Eğitim Araştırma Hastanesi Konferans salonunda  Sağlıkta verimlilik ve akreditasyon standartları doğrultusunda Laboratuar çalışanlarının katılımı ile Eğitim verilmiştir. Akreditasyon eğitimini Her yılın Başında vermekteyiz 2019 Yılının ilk olağan toplantısını, Hastane Yönetimin in’de destek verdiği Tüm çalışanların katılımı ile gerçekleştirmiş olduk.

 

Akreditasyon toplantısında bir konuşmada Laboratuar Personellerinden sorumlu Lab.Tek.M.Ercan Kızılay Konuşmasında, Bizler laboratuar operatörleriyiz Hastalar şifa bulsun diye hizmet veriyoruz. Hastanemizin Kalitesini birlikte yükselteceğiz. Birlikte ekip olarak başaracağımıza inancım tamdır dedi.

 

M.Akif inan Eğitim Araştırma Hastanesi Konferans salonunda gerçekleştirilen Akreditasyon toplantısına Tüm Labataruvar çalışanları ve uzman doktorların katılımı ile son buldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Labratuvar, Çalışanlarına, Akreditasyon, Eğitimi, , Verildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı