takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
04 Şubat 2019 - Pazartesi 12:57
 
Kotan Aşiretinden Beyazgül’e Tam Destek
SİYASET Haberi
Kotan Aşiretinden Beyazgül’e Tam Destek

İş adamı murat BASYAN başkanlığını yaptığı Kotanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından toplantı düzenlendi.Düzenlenen toplantıda Şanlıurfa AKPARTİ  il başkanı Bahattin YILDIZ ve Şanlıurfa AKPARTİ  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’ün katılımlarıyla Kotanlar Aşireti tarafından ilgi ile karşılandı.

KOTANLAR AŞİRETİ 12 Köyden oluşan çoğunluk sahibi bir topluluk olması ile beraber merkez Eyyübiye ilçesinde çoğunluk olarak ikamet etmektedir.


31 mart yerel seçimlerde AKPARTİ ve BEYAZGÜL’e desteklerini belirterek AKPARTİ ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN'ın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz mesajını ilettiler.

Ayrıca  Kotanlar eşiret mensuplarının talep ve önerilerini yerinde dinleyen AKPARTİ  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin BEYAZGÜL gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ve teşekkürlerini ileterek toplantıdan ayrıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kotan, Aşiretinden, Beyazgül’e, Tam, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı