takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
13 Haziran 2019 - Perşembe 15:14
 
Kent Konseyi Başkanından ‘ayrılık’ mesajı
URFA Haberi
Kent Konseyi Başkanından ‘ayrılık’ mesajı

Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, görev süresinin dolduğunu belirterek, “Yönetmelik gereği; Yürütme Kurulumuz ile birlikte, görev sürem dolduğundan ben de Kent Konseyimizden ayrılıyorum” dedi.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yönetmelik gereği seçime gidecek olan Kent Konseyinde Başkan Erkan Sözen bir açıklama yaptı.

 

Yönetmelik gereği görevden ayrıldığına dikkat çeken Sözen, “Yönetmelik gereği; Yürütme Kurulumuz ile birlikte, görev sürem dolduğundan ben de Kent Konseyimizden ayrılıyorum” diye konuştu.

 

Sözen açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“26 Kasım 2017’de gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzun seçimli toplantısının ardından Şanlıurfa Kent Konseyimizi toplumun her kesiminden temsilcilerini bir araya getiren katılımcı bir yapıya kavuşturduğumuzu ve bu yeni yapıyla kent menfaatine olan konularda herkesin düşünce ve fikirlerini özgürce ifade edebildiği bir platform oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu güne kadar yürütülen çalışmalardan elde edilen sonuçlara baktığımızda bu durum rahatlıkla görülecektir.
İlk günden itibaren yürütme kurulu, meclislerimiz ve çalışma gruplarımızla şehrimizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanlarda gelişmesi için önemli çalışmalar yürütmeye devam ettik. Meclis ve çalışma gruplarımızın hazırladığı raporlar kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarına ışık tutup; yön verdi ve ufuk açtı.

 

Yürütme Kurulumuz, meclis ve çalışma gruplarımızın ciddi ve tutarlı yaklaşımı Kent Konseyimize kısa sürede önemli mesafeler aldırdı. Şanlıurfa Kent Konseyi olarak sergilediğimiz anlayış ve faaliyetlerle şehrimizin birleştirici ve bütünleyici olma misyonunu kısa sürede üstlendik. Sağlanan birliktelik ve ortak akıl anlayışıyla kentimizin gelecek vizyonuna önemli katkılar sunduk.


Şanlıurfa Kent Konseyi artık kurumsal bir yapıya kavuşmuştur. Bir buçuk yıllık çalışma dönemimize ‘Ortak Hedef, Şanlıurfa’ya Hizmet’ anlayışıyla katkı sunan genel kurul, yürütme, meclis ve çalışma gruplarımızdaki her bir üyeye, yapının dışında olup destekçisi olan bütün kamu, kurum ve özel kuruluşlara ayrıca Kent Konseyimizin bütün çalışanlarına da yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.”

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Kent, Konseyi, Başkanından, ‘ayrılık’, mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı