takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Temmuz 2018 - Salı 17:02
 
Karacadağ Kalkınma Ajansı toplantısında Göbeklitepe gündemi
TURİZM Haberi
Karacadağ Kalkınma Ajansı toplantısında Göbeklitepe gündemi

Şanlıurfa'da düzenlenen ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Karacadağ Kalkınma Ajansı toplantısında Göbeklitepe de konuşuldu.

 

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Diyarbakır Belediye Başkanı Cumali Atilla, Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

 

 

Toplantı öncesi Valilik şeref defterini imzalayan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile makamında bir süre görüştü.

 

 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında gerçekleşen Karacadağ Kalkınma Ajansı olağan toplantısı, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ. Halil Peltek’in katılımıyla valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

 

Ajansın 2018 yılı faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda, UNESCO Dünya Kültür Mirası Daimi Listesine kabul edilen Göbeklitepe konusu da gündeme geldi.

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Karacadağ, Kalkınma, Ajansı, toplantısında, Göbeklitepe, gündemi,
Yorumlar
Haber Yazılımı