takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Aralık 2018 - Pazartesi 14:28
 
Jandarma Genel Komutanı Şanlıurfa’da
URFA Haberi
Jandarma Genel Komutanı Şanlıurfa’da

Bazı denetleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.
 
Diyarbakır’dan helikopterle Şanlıurfa’ya gelen Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki heyet, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, İl Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi ve İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu tarafından karşılandı.
 
İlk olarak Cumhuriyet Başsavcılığı’nı ziyaret eden heyet, ardından Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik makamında, Vali Abdullah Erin ile bir süre görüşen Orgeneral Arif Çetin’e ziyaretin anısına Vali Erin tarafından hediye takdim edildi.
 
Valilik ziyaretinin ardından Şanlıurfa’nın tarihi Balıklıgöl platosunu ve çarşılarını ziyaret eden Çetin, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne yaptığı ziyaretlerin ardından Şanlıurfa’dan ayrıldı.
 
Orgeneral Arif Çetin’e Şanlıurfa ziyaretinde, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Salih Karataş, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zeki Koç, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanı Tuğgeneral Aykut Tanrıverdi de eşlik etti.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Jandarma, Genel, Komutanı, Şanlıurfa’da,
Yorumlar
Haber Yazılımı