takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Ağustos 2019 - Cuma 13:38
 
İmamoğlu'ndan Urfalı müdür için flaş açıklama!
SİYASET Haberi
İmamoğlu'ndan Urfalı müdür için flaş açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şanlıurfalı İSBAK Genel Müdürü Bahaddin Yetkin ile ilgili eleştirilere yanıt verdi: "Başarı, beceri ve liyakat kısmı ile ilgilendik."

 

 

 

Şanlıurfalı olan İSBAK Genel Müdürü Bahattin Yetkin’in sosyal medya paylaşımları nedeniyle eleştirilmesine yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Daha önce sahada konuştuğumuz gibi siyasi ve bunun gibi bir takım unsurlara takılmadık. Başarı, beceri ve liyakat kısmı ile ilgilendik" dedi.

 

 

 

İmamoğlu açıklamasında, "Şunu söyleyeyim arkadaşlarımızın yaptığı incelemeler liyakat ve tecrübe üzerineydi ve bu kavramlar üzerinden hareketle tercihler yapıldı. Bize sunuldu. Biz de detayı ile inceledik baktık. Arkadaşlarımızla sohbet ettik. Daha önce sahada konuştuğumuz gibi siyasi ve bunun gibi bir takım unsurlara takılmadık. Başarı beceri ve liyakat kısmı ile ilgilendik atamalar da bu yönde yapıldı. Devam etme kararı verdiğimiz bir kısım arkadaşlarımızla devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör:
Etiketler: İmamoğlu'ndan, Urfalı, müdür, için, flaş, açıklama!,
Yorumlar
Haber Yazılımı