takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Eylül 2019 - Salı 15:01
 
İlçe Belediye Başkanlarına talep... Gözler,Belediye başkanlarında!
URFA Haberi
İlçe Belediye Başkanlarına talep... Gözler,Belediye başkanlarında!

 

Şanlıurfa ilçe belediye başkanlarına seslenen ŞASGED Başkanı, Urfalı gençler için talepte bulundu. ŞASGED'ten gelen istek sonrası gözler ise 3 merkez ilçe belediye başkanlarına çevrildi.

 

 

 

Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Geliştirme Derneği (ŞASGED) Başkanı,H.Murat Özakıncı, ilçe belediye başkanlarına öneride bulundu.
 

 


H.Murat Özakıncı, Urfalı gençlerin çoğu zamanını geçirdiği parklar için tavsiye verdi. Gençlerin gelişimine de katkı sunan satrancın açık alanlarda oynatılmasını isteyen Özakıncı, parklara 'satranç masası' konulmasını istedi. 
 

 


Özakıncı, sosyal medyadan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sosyal Belediyecilikte gençlere değer veriyorsunuz. Sizden bir isteğimiz var! Gençlere ve çocuklara yönelik parklarda satranç masaları yaptırın, gençler dört duvar arasında değil, açık havada parklarda satranç oynasınlar."
 

 


Urfalı gençler için gelen bu talep sonrası gözler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye çevrildi. İlçe başkanlarının bu konuda atacağı adım, merakla bekleniyor.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: İlçe, Belediye, Başkanlarına, talep..., Gözler,Belediye, başkanlarında!,
Yorumlar
Haber Yazılımı