takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Temmuz 2018 - Salı 17:19
 
Hastanenin Yoğunluğu, Hastaları Çileden Çıkartıyor
SAĞLIK Haberi
Hastanenin Yoğunluğu, Hastaları Çileden Çıkartıyor

Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfa Bölgesinin En Büyük Hastaneleri arasında olan, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine Bağlı olan Haliliye Ek Bina olarak kullanılan hastanede, Şanlıurfa’da Özelikle, Suriyeli Mültecilerinde gelmesi ile birlikte Hasta yoğunluğunun artığı görülmektedir.

 

Hastanenin, Kan Alma odasının yeri yeterli gelmemesinden dolayı uzun Kuyruklar oluşmakta, Saatlerce Kan alma Kuyruğunda bekletilen hastalar Hastane yetkililerine sitem ediyor.

 Hastaların ; Hastanedeki Polikliniklerin yoğunluğunun yanı sıra birde Kan almada oluşan yoğunluktan dolayı çileden çıktıklarını, Kan alma odasının yeterli gelmediğinden burada da Bekletiliyoruz.

Zaman Zaman Gergin anların yaşandığı ve Hastane çalışanları dahil sırada bekleyen Hasta ve Hasta yakınları ile Tartışmalara sebep olan Kan alma Kuyrukları Vatandaşları Çileden Çıkartıyor. Vatandaşların, Bu Manzaranın Şanlıurfa iline yakışmadığını Hastane Yetkililerden biran önce bu soruna çözüm bulmalarını istediklerini  Söylediler.

 

Haber Sitemize Yapılan Şikâyetlerin Bizlerde Takipçisi olacağımızı Sorunun çözümü konusunda Hastane Yetkililerinin Yaşanan Tartışma Hadiselerinden üzücü sonuçların çıkmaması için gereken Tedbirlerin biran önce alınmasını istiyoruz…

Kaynak: Editör:
Etiketler: Hastanenin, Yoğunluğu,, Hastaları, Çileden, Çıkartıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı