takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Nisan 2019 - Cuma 02:42
 
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Talepleri Dinledi
SİYASET Haberi
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Talepleri Dinledi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle gezisi programları kapsamında Hamidiye Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Görüştüğü mahalle sakinlerinin taleplerini alan Canpolat, Haliliye’nin örnek bir ilçe olması için çalışacaklarını ifade etti

 

Göreve başladığı günden itibaren mahalle gezileri düzenleyerek ihtiyaçları birinci ağızdan dinleyip, yerinde tespit eden HaliliyeBelediye Başkanı Mehmet Canpolat, bu kapsamda Hamidiye Mahallesinde incelemelerde bulundu.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın da yer aldığı programda Emniyet Caddesi üzerindeki esnafın işyerlerini ziyaret eden Canpolat, esnafın istek ve önerilerini dinledi. Gelen taleplerin çözümü için beraberindeki birim müdürlerine talimatlar veren Canpolat, bölgedeki vatandaşlar ile de sohbet etti.

 

Canpolat, mahallede çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ile de bir araya geldi. İlaçlama ve temizlik çalışmalarını denetleyen Canpolat, çalışmalara ilişkin de Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli’den bilgiler aldı.

Canpolat, temaslarının ardından mahalleden ayrıldı.

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Haliliye, Belediye, Başkanı, Mehmet, Canpolat,, Talepleri, Dinledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı