takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
02 Ekim 2019 - Çarşamba 12:39
 
Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, Halkla iç içe olmaya devam edeceğiz
URFA Haberi
Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, Halkla iç içe olmaya devam edeceğiz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle gezileri programları kapsamında Ertuğrul Gazi ve Süleymaniye mahallelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların taleplerini dinledi.
Sabahın erken saatleri ile birlikte yürüttüğü mahalle gezisi programları ile hem ihtiyaçları yerinde belirleyen hem de esnaf ve vatandaşlar ile görüşen Başkan Mehmet Canpolat, bu kapsamda Ertuğrul Gazi Mahallesini ziyaret etti.

 

 

 

Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve birim yetkililerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat’ı, Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve vatandaşlar karşıladı. Mahallede incelemelerde bulunarak, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Canpolat, vatandaşların talep ve şikayetlerinin çözüme kavuşturulması için talimatlar verdi.

 

 

 


Ertuğrul Gazi Mahallesi ziyaretine ilişkin konuşan Başkan Canpolat, “Hep birlikte sokaklarımızı, caddelerimizi, parklarımızı gezdik eksiklerimizi yerinde gördük. İlgili birimlerimize talimatlarımızı verdik. Geleceğe yönelik de yapacağımız iş ve işlemlerimizi de programa dahil ettik. Haliliye Belediyesi olarak hep birlikte gerek, muhtarımız gerek vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek Şanlıurfa’yı Haliliye’yi geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Halil Haktankaçmaz ise yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekiplerine teşekkür etti.
Başkan Canpolat, mahalle gezisi sırasında bir okula girip öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

 

 

 


Başkan Mehmet Canpolat, temaslarının ardından beraberindekiler ile Süleymaniye Mahallesine geçti. Burada Mahalle Muhtarı Salih Dağ ve mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Canpolat, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahallemizin sokaklarını, caddelerini beraber gezdik. Mahalle içerisindeki sokaklardaki eksiklikler ilgili olarak Haliliyemize bağlı ekipler çalışmalarını sürdürmektedir.  Ben muhtarımıza ve tüm mahalle halkımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

 


Muhtar Salih Dağ da, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve tüm ekiplerine teşekkür etti.
Başkan Canpolat, temaslarının ardından mahalleden ayrıldı.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Haliliye, Belediye, Başkanı, Canpolat,, Halkla, iç, içe, olmaya, devam, edeceğiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı