takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
13 Haziran 2018 - Çarşamba 16:44
 
Fakıbaba'dan Ucuz Et Açıklaması
EKONOMİ Haberi
Fakıbaba'dan Ucuz Et Açıklaması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Haliliye İlçesinde enaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretleri sırasında bir markete giren bakan Fakıbaba söz verdikleri gibi et fiyatlarını düşürdüklerini söyledi.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Z. Gülender Açanal ve AK Parti Haliliye ilçe başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Bağlarbaşı Mahallesi, Doğumevi Caddesi, Ahmet Yesevi Mahallesi ve Açıksu Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Bakan Fakıbaba iş yerlerini tek tek gezerek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak vatandaşlardan da destek istedi. Bakan Fakıbaba, bu seçimlerden de güçlü meclis, lider, hükümet, güçlü Türkiye ve Şanlıurfa çıkacağına inandığını ifade etti.

 

Bakan Fakıbaba, esnaf ziyaretleri sırasında girdiği bir markette et fiyatları ile ilgili konuşan Bakan Fakıbaba, yaptığı açıklamada "Markette pırıl pırıl etlerimiz 29 lira kıyma, 31 lira kuşbaşı. Kasap kardeşlerimiz de hemen hemen 35-40 lira arasında bazıları da 32-33 liraya veriyor. Soruyorum nasılsınız diye 'Allah bin bereket versin, çok kazanmıyoruz ama sürüm geliştiriyoruz.' diyorlar. Eskiden insanlar et alamazken şimdi daha fazla et yeme fırsatı yakaladılar. Bu bağlamda hem esnaf kardeşlerimiz memnun hem de et alan memnun” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Fakıbaba'dan, Ucuz, Et, Açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı