takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Ağustos 2019 - Cuma 17:33
 
EYYÜBİYE BLD BAŞKANI TALEPLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
URFA Haberi
EYYÜBİYE BLD BAŞKANI TALEPLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Eyyübiye  Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un rutin hale getirdiği sabahın ilk ışıklarıyla başlayan saha gezilerinin son durağı Mance  mahallesi oldu. Başkan Kuş, esnaf ve vatandaşlarla görüşüp, talepleri birinci ağızdan dinledi.

 

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği saha gezilerine ara vermeden devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ilçeyi karış karış gezen Başkan Kuş’un son durağı Mance mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Erdal Gündüzalp’la birlikte esnaf ve vatandaşları dolaşan Başkan Kuş, esnafın çay ve kahvaltı talebini kırmayıp, esnafla birlikte sabah kahvaltısı yaptı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kuş, sorunları dinledi, notlar aldı ve sorunların kısa sürede çözülmesi için talimat verdi. Mahalledeki çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Kuş,” Her sabah bir mahallemizde olacağız. Talepleri birinci ağızdan dinlemeyi sürdüreceğiz.” Dedi.

 

 

 

Mahalledeki saha gezileri kapsamında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş şunları söyledi,”Bugün sabahın erken saatlerinde Mance Mahallemizde gözlerimizi açtık ve burada uyandık. Sağolsun  Muhtar kardeşlerimiz bizlere eşlik etti. Mahalleyi bir bir gezdik ve mahallemizdeki sıkıntıları dinleyip ihtiyaç ve sıkıntıları tespit ettik. Mance, Buhara ve Dedeosman mahallelerinin ortak sıkıntısı, kanayan yarası olan çocuklarımızın ve yaşlılarımızın park alanı yok. İnşallah birkaç gün içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile istişare edip bu mahallerimize park kazandırmamız gerekiyor. Benim en büyük arzum olan hizmetlerden birisi ise çocuklarımıza ve yaşlılarımıza hizmet etmektir. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ile ortak hareket ederek bu kanayan yaraya neşter vurup, sorunu bir an önce çözeceğiz.”

 

 

Mance Mahalle Muhtarı Erdal Gündüzalp da ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Kuş’a teşekkür ederek,” Biz Mance Mahallesi halkı ve muhtarı olarak başkanımızın park sorunumuzu bir an önce çözeceğinden eminiz. Başkanımız bu konuda çok hassas davranıyor. Bu parkımızın yapılması halkımız için çok faydalı olacaktır. Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’tan ilgisi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. “dedi.

 

 

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: EYYÜBİYE, BLD, BAŞKANI, TALEPLERİ, BİRİNCİ, AĞIZDAN, DİNLEMEYE, DEVAM, EDECEĞİZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı