takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
16 Ağustos 2018 - Perşembe 17:57
 
Eyyübiye Belediyesi'nden örnek hareket
SİYASET Haberi
Eyyübiye Belediyesi'nden örnek hareket

Son dönemlerde dolarda yaşanan dalgalı hareket ve ekonomideki olumsuz hava nedeniyle tasarruf tedbirleri gündeme gelirken, Eyyübiye Belediyesi bu konuda önemli bir adım attı.

 

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi'nden örnek hareket. Türkiye'de son zamanlarda özellikle ABD ile Rahip Brunson nedeniyle yaşanan olumsuz durum ve dolardaki yüksek artış nedeniyle tasarruf tedbirleri gündeme gelirken, ülkedeki belediyeler de bu konuda harekete geçmeye başladı.

 

Dolarda yaşanan artış nedeniyle çoğu üründe fiyatlar artarken, yapılacak tasarruflarla ekonomiye destek olunması amaçlanıyor. Bu konuda Şanlıurfa'daki ilk adım da Eyyübiye Belediyesi'nden geldi.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatıyla bayram öncesinde müdür ve başkan yardımcıları da dahil olmak üzere belediyeye ait tüm araçlar anahtarları Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim edilecek. Böylece bayramda belediyenin araçları kullanılmamış olacak ve 9 günlük tatilde tasarruf yapılacak. Yine zabıta ve gecekondu müdürlüğüne ait araçların da üçte biri tasarruf amacıyla garajlara çekilecek.

 

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam da Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile yapılacak tasarrufları duyurdu.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Eyyübiye, Belediyesi'nden, örnek, hareket,
Yorumlar
Haber Yazılımı