takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
21 Eylül 2019 - Cumartesi 17:09
 
Erdoğan'dan basın toplantısında Fox TV'ye sert sözler
GÜNDEM Haberi
Erdoğan'dan basın toplantısında Fox TV'ye sert sözler

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FOX TV muhabirinin Arifiye'deki Tank Palet Fabrikası ile ilgili iddiayı sormasına sert sözlerle cevap verdi.

 

 

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenecek Birleşmiş Milletler (BM) 74. Genel Kurulu genel görüşmelerine katılmak üzere ABD'ye ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde basın toplantısı düzenledi.

 

 

Erdoğan, basın toplantısında Fox TV muhabirinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasıyla ilgili gizli kararname çıkarıldığı yönündeki iddiasını sormasına kızdı. 

 

 

FOX TV'Yİ YALAN MEDYA OLMAKTAN ÇIKARIN

Erdoğan, "Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın, bir kere dürüst olun önce. FOX, işçi emekçi arkadaşlarımızın yanında duruyor mu? Önce yayın politikasını bir kez FOX'un değiştirmesi lazım." dedi.

 

 

 

Erdoğan, konuşmasının devamında şunları söyledi: 

"Türkiye'nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma veya satma böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hukukta bir kaide var önce bunu öğreneceksiniz. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mıdır satılmamış mıdır bunu ortaya çıkarması lazım. Burası kiraya verilmiştir. Biz bir işi yaptığımızda ülkemiz bundan ne kazanır buna bakarak yaparız. Ne işçi ne de memur çıkarılmıştır. Fakat Bay Kemal hayatını bu tarz yalanlar üstüne kurduğu için bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediyelerden kimse çıkarılmayacak çıkarılırsa bunlar bana gelsin demedi mi? Bütün belediyelerde işçiler kapıya konuyor. Ne oldu? Bunlarla ilgili FOX bir haber yapıyor mu? FOX, işçi emekçi arkadaşlarımızın yanında duruyor mu? Önce yayın politikasını bir kez FOX'un değiştirmesi lazım. Partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı verdi. Ama hiç aynı yerde tökezleyip duruyor."

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör:
Etiketler: Erdoğan'dan, basın, toplantısında, Fox, TV'ye, sert, sözler,
Yorumlar
Haber Yazılımı