takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
30 Ağustos 2019 - Cuma 16:40
 
Engelli Mehter Takımından Başkan Beyazgül’e Ziyaret
URFA Haberi
Engelli Mehter Takımından Başkan Beyazgül’e Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde yaşları 14 ile 25 arasında değişen 19 engelli bireyin oluşturduğu mehter takımı Başkan Beyazgül’ü ziyaret ederek

desteklerinden dolayı Başkan Beyazgül'e mehterin birliğinin sembolü olan kılıç hediye ettiler.

 

 

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde fiziksel engeli, zihinsel engeli ve Down Sendromu bulunan gençlerden oluşan mehter takımı özel gün ve haftalarda çeşitli kurum ve kuruluşların etkinliklerinde sahne alıyor. Profesyonel bir şekilde marşları çalan Engelli Mehter Takımı, başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını kanıtlayarak tüm engelli bireylere umut ışığı oluyor.

 

 

Engelli bireylere yönelik verdiği desteklerden dolayı Başkan Beyazgül’ü ziyaret eden Engelli Mehter Takımını temsilen Yusuf Canpolat ve iki takım arkadaşı, Başkan Beyazgül’e teşekkür ederek Mehter Takımının sembolü olan kılıç hediye ettiler.

 

 

“Allah onların güçlerini ve kuvvetlerini arttırsın, ailelerine bağışlasın” diyen Başkan Beyazgül, “Büyükşehir Belediyemize bağlı Engelli Koordinasyon Merkezinden Yusuf Canpolat ve iki kardeşimiz bizleri ziyaret etti. Kendileri bizlere mehteranın simgesi olan kılıç hediye ettiler. Aslında onlar bizlere gönüllerini getiriyorlar ve bizler onlara gönüllerimizi kaptırdık bütün etkinliklerde onları görüyoruz. Gözümü kapattığımızda bu mehteri kim çalıyor dediğimizde Türkiye’nin en usta Mehteran birliği çalıyor diye düşünürsünüz. O çaldıkları müziğin içine sevgileri ve duygularını yansıtıyorlar. Onları mutlu gördüğümüzde bizlerde mutlu oluyoruz. Allah onların güçlerini ve kuvvetlerini arttırsın ailelerine bağışlasın” diye konuştu.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Engelli, Mehter, Takımından, Başkan, Beyazgül’e, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı