takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
16 Ekim 2019 - Çarşamba 13:42
 
Emniyet Genel Müdürü Şanlıurfa'da
URFA Haberi
Emniyet Genel Müdürü Şanlıurfa'da

Bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, beraberindeki heyetle Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.

 


Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Erin ile makamda bir görüşme gerçekleştirdi.

 


Emniyet Genel Müdürü Aktaş ve beraberindeki heyeti Şanlıurfa’da ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Vali Erin,  gerçekleştirilen toplantıda Barış Pınarı Harekatı kapsamında il genelinde alınan güvenlik tedbirlerini ve asayiş uygulamalarını istişare ettiklerini belirterek Genel Müdür Aktaş’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

 


Genel Müdür Aktaş da huzur ve güven şehri Şanlıurfa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Vali Erin’e teşekkür etti.

 

 


Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindekiler, teşkilat birimlerinde değerlendirmeler yapmak üzere Valilikten ayrıldı.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Emniyet, Genel, Müdürü, Şanlıurfa'da,
Yorumlar
Haber Yazılımı