takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Ocak 2020 - Cuma 13:01
 
EMFADER ŞANLIURFA KENT KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ
URFA Haberi
EMFADER ŞANLIURFA KENT KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ

Empati Toplumsal Duyarlılık Derneği Yönetimi, Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı, M.Adil SARAÇI’ı ziyaret ettiler.

 

 

 

Empati Toplumsal Duyarlılık Derneği Yönetim Kurulu ile Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı, M.Adil SARAÇI’ı ziyaret ederek proje hakkında sunum yaptılar.

 

 

 EMFADER Yönetim Kurulu Başkanı, Taha Eyüp SİYAHHAN Şanlıurfa’da ilk defa yapılacak olan 1.Göbeklitepe insan ve farkındalık festivali projesinin sunumunu ve tanıtımı hakkında bilgi verilerek, bu festivalin Şanlıurfa’nın vizyonuna, gelişimi açısından faydalarından bahsederek. Destek ve paydaş olma temennilerinde bulundu.

 

 

 

Şanlıurfa’da ilk defa yapılacak olan, 1.Göbeklitepe insan ve farkındalık festivaline Sponsor ve proje paydaşı olan Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği ve Empati Toplumsal Duyarlılık Derneği yönetim kurulu olarak Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı, M.Adil SARAÇI’ı ziyaret etti. Yapılacak farkındalık festivali ile ilgili bilgi verilerek Şanlıurfa Kent Konseyinin desteklerini istediler

 

 

 

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı, M.Adil SARAÇI’ın Empati Toplumsal Duyarlılık Derneği yönetimin kent konseyine yapmış oldukları ziyaretten dolayı, 1.Göbeklitepe insan ve farkındalık Festivali’nin Kentimize Şanlıurfa’nın faydası ve yararına olacak iyilik projesine Kent konseyi yönetimi olarak destek sunmaya hazırız dediler.

 

 

 

 

Şanlıurfa Kent Konseyine yapılan ziyarette, Şanlıurfa Spor Kayyum heyetinden, ve EMFADER ’in Yönetim Kurulu üyesi olan, Murat BASYAN’nın bulunduğu Yapılan Ziyaretin sonunda Şanlıurfa Satranç Eğitim ve Gelişim Derneği Başkanı, H.Murat ÖZAKINCI’nın Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı, M.Adil SARAÇ’a Plaket sunumu ile son buldu.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: EMFADER, ŞANLIURFA, KENT, KONSEYİNİ, ZİYARET, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı