takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Haziran 2019 - Pazar 01:30
 
Ekipler topluyor, hayvan barınağı salıyor
URFA Haberi
Ekipler topluyor, hayvan barınağı salıyor

Şanlıurfa'da vatandaşların şikayeti üzerine belediye ekiplerince toplanan sokak hayvanlarının, barınak tarafından geri salınması tepkiye neden oluyor.

 

Şanlıurfa'da vatandaşlar hayvan barınağı nedeniyle dertli.

Kentin dört bir yanında yaşayan vatandaşlar, sokak hayvanları ile ilgili olarak sıkıntılı gördüğü durumları belediyelere bildiriyor ve ekipler de harekete geçiyor.

 

 

Çalışma yapan ekipler, köpekler başta olmak üzere bu hayvanları toplayarak hayvan barınağına götürüyor. Ancak şikayet üzerine barınağa götürülen hayvanların bir süre sonra, barınak tarafından tekrar sokağa salınması ise tepkilere neden oluyor.

 

 

Sürekli bu problemi yaşadıklarını belirten vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

 

 

Yaşadığı sorunu sosyal medya üzerinden paylaşan bir vatandaş, "Yaklaşık 1 ay önce Haliliye Belediyesi'nin barınağa aldığı dostumuz bugün tekrar geri gelmiş. Belediye çalışanları 'abi biz götürüyoruz ama barınak geri bırakıyor' demişti. Bu görüntü de bilgiyi teyid etti. Soruna kim çözüm bulacak?" diyerek sorunun çözüme kavuşmasını talep etti.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Ekipler, topluyor,, hayvan, barınağı, salıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı