takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
04 Aralık 2018 - Salı 11:45
 
Devlet Bahçeli'den 'Çözüm Süreci' Çıkışı
SİYASET Haberi
Devlet Bahçeli'den 'Çözüm Süreci' Çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Oslo'da düzenlenen bir toplantının ardından gündeme gelen 'Çözüm süreci' iddiaları hakkında sert mesajlar verdi. Bahçeli, "Sözde yazar, aydın, siyasetçi artığı ve artist bozuğundan oluşan koro dağılmamıştır. Kulak verin; çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. Şansınızı fazla zorlamayın. İsterseniz PKK'ya katılın ama Türk milletinin sabrını zorlamayın" dedi.

 

Oslo'da Demokratik Gelişim Enstitüsü'nün (DPI) organize ettiği toplantıda, çözüm süreci zamanında Akil İnsanlar Heyeti'nde de yer alan, Kadir İnanır, Yıldıray Oğur, Ali Bayramoğlu ve siyasetçi Ufuk Uras gibi isimler yer almıştı. Toplantının gündeminin çözüm sürecinin artıları ve eksileri olduğu belirtilmişti.

 

YENİ ÇÖZÜM SÜRECİ İDDİALARI

Yeni bir çözüm süreci için kendini akil sanan akılsızlar Oslo'da toplanmışlardır. Şu kış kıyamette niye Oslo'ya kadar giderler, Kandil'e gidip mağara deliğinde çözüm gevişi getirseler. Bu olmuyorsa Kerkük'te Osmanlı eserlerini kundaklayan Barzani zihniyetine sığınsalar, keyif çatsalar daha evladır. Tencere yuvarlanacak kapağını bulacaktır. Akil geçinen akılsızlar aramızda dolaşan PKK hayranlarıdır. Sözde yazar, aydın, siyasetçi artığı ve artist bozuğundan oluşan koro dağılmamıştır. Kulak verin; çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. Şansınızı fazla zorlamayın. İsterseniz PKK'ya katılın ama Türk milletinin sabrını zorlamayın. Milletin şamarını yerseniz, Oslo'yu da İmralı'yı da görür, kendinizi mekap giyerek dağda taşta bulursunuz. MHP'nin gözü üzerinizdedir. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devlet, Bahçeli'den, 'Çözüm, Süreci', Çıkışı,
Yorumlar
Haber Yazılımı