takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
14 Temmuz 2018 - Cumartesi 15:38
 
Devlet Bahçeli: Af Gündemimizdedir
SİYASET Haberi
Devlet Bahçeli: Af Gündemimizdedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran'ı değerlendirdi. Seçime yönelik önemli açıklamalarda bulunurken, ''Taahhütlerimizi boşuna vermedik, af konusu gündemimizdedir, seçim beyannamemizdedir' dedi.

Geçtiğimiz günlerde 14 Temmuz'da bir basın toplantısı gerçekleştireceğini duyuran Devlet Bahçeli, 24 Haziran'a yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

 

Basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunun Bahçeli, ''24 Haziran’da MHP büyük bir başarı elde etmiştir. Hiç kuşku yok ki onunla yetinemeyiz. Olmuşla vakit geçiremeyiz. Yerimizde sayamayız. Küçük olsun bizim olsun basitliğine sığınamayız. Daha fazlasını istiyoruz. Eksiğimiz varsa tamamlayacağız, açığımız varsa kapatacağız. Kendimizi unutmadan, kökümüzden kopmadan kimliğimizi terk etmeden ülkülerimizi kenara itmeden milli iradenin var olan desteğini arttırmak, arzuladığımız seviyelere çıkarmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Dün tecrübedir, gerekli sonuçları çıkarttık, bugün fırsattır, yakalamak için çabaladık'' dedi.

 

Af konusuna da değinen Bahçeli, ''Milletimizin bize verdiği denge ve denetleme görevini layıkıyla yapmak için her arkadaşımız olağanüstü bir özveriyle yasama faaliyetlerine aktif bir şekilde katılmak maksadıyla son hazırlıklarını tamamlamışlardır. Taahhütlerimizi boşuna vermedik,  bize ümit bağlayanları hayal kırıklığına uğratmadık, bundan sonra da uğratmayacağız.

 

Af konusu gündemimizdedir, seçim beyannamemizdedir. Meclis’te yasama faaliyetleri başladığı zaman arkadaşlarımız nasıl bir af yasası çıkması konusundaki çalışmalarıyla bir yasa teklifine sunacaklardır, biz de onun takipçisi olacağız. 49 milletvekiliyle ne kadarını başarırız, onu da zaman gösterecek." ifadelerine yer verdi.

 

OHAL sürecine de değinen Devlet Bahçeli, "OHAL’in kalkması 18 Temmuz tarihiyle son buluyor'' diyerek açıklamasına son verdi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Devlet, Bahçeli:, Af, Gündemimizdedir,
Yorumlar
Haber Yazılımı