takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Mayıs 2019 - Perşembe 12:07
 
Davutoğlu sahaya iniyor
SİYASET Haberi
Davutoğlu sahaya iniyor

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelecek hafta düzenlenecek iki iftar programı ile sahaya ineceği iddia edildi. Yeni partinin ise temmuz ayından önce kamuoyuna ilan edilmesi planlanıyor.

 

Yeni parti çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren eski BaşbakanAhmet Davutoğlu'nun gelecek hafta düzenlenecek iki iftarprogramı ile birlikte sahaya ineceği iddia edildi. Parti kurma çalışmalarını hızlandıran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu,Ramazan ayında 10 ayrı iftar etkinliğine katılma kararı aldı.

 

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre yer alan habere göre, ilk iki iftarın 13-14 Mayıs tarihlerinde STK dernek ve vakıflar ile yapılacağı belirtildi. İftar yemeklerine katılacak isimlerin bir bölümü ise Davutoğlu'yla birlikte hareket eden isimlerden oluşacak. 

 

YENİ PARTİ TEMMUZ'DAN ÖNCE İLAN EDİLECEK

Böylece şimdiye kadar kapalı toplantılarda bir araya gelen bu isimler, ilk kez açık bir toplantıda buluşacak. Davutoğlu'nun İstanbul dışında Ankara, İzmir, Konya, Malatya ve Elazığ gibi illerde de iftar programlarına katılması bekleniyor.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Davutoğlu, sahaya, iniyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı