takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
17 Aralık 2018 - Pazartesi 17:22
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Her An Operasyona Başlayabiliriz
SİYASET Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Her An Operasyona Başlayabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Fırat'ın doğusu operasyonu hakkında, "Sayın Trump'la görüştük, kendisi de olumlu cevap verdi. Bölgedeki son terörist etkisiz hale gelene kadar Suriye topraklarını tarayacağız. Özgür seçimler yapılana kadar terörle mücadelemiz sürecektir. 500 kilometrelik sınır hattı boyunca ABD askerlerine zarar vermeyecek şekilde Suriye topraklarındaki operasyonlara her an başlayabiliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

 

"TRUMP'LA KONUŞTUK"

Zeytindalı harekatında bunu yaşadık, Afrin'de bunu yaşadık. Sincar'da da bunu yaşadık. Şimdi kazdıkları kuyulara teröristleri gömüyoruz. Gömmeye de devam edeceğiz. Sayın Trump'la konuştuk. Fırat'ın doğusuna bu teröristlerin gitmesi lazım. Gitmezlerse biz göndereceğiz. Madem ki ABD ile stratejik ortağız gereğini yapmasını lazım. 

 

FIRAT'IN DOĞUSU OPERASYONU

Suriye'de pervasızca oynanan oyun 1 milyon masum insanın hayatına mal olmuştur. Bu Esed 1 milyon insanı katletmiştir. 4 milyonu ülkemizde yaşıyor. Bu süreci devam ettiriyoruz. Suriye'de sadece Türkiye'nin güvenlik altına aldığı bölgedeki insanlar huzur içinde hayatlarını sürdürüyor. DEAŞ bahanesiyle Suriye'ye gelen güçler, hala varlıklarını sürdürüyor. Türkiye'yi hedef göstermeye çalışıyorlar. Biz terör koridoruna izin vermeyeceğimizi bugün bir daha söylüyorum. Sadece söylemekle kalmıyorum 3 ayrı operasyonla bunu icra ettik. Şimdi sıra Fırat'ın doğusuna geldi. Teröristleri himaye edenlere sesleniyorum; yanlış yapıyorsunuz. Fırat'ın doğusuna operasyona başlayacağımızı resmen ilan ettik. Takip ediyoruz. Sayın Trump'la görüştük, kendisi de olumlu cevap verdi. Bölgedeki son terörist etkisiz hale gelene kadar Suriye topraklarını tarayacağız. Özgür seçimler yapılana kadar terörle mücadelemiz sürecektir. 500 kilometrelik sınır hattı boyunca ABD askerlerine zarar vermeyecek şekilde Suriye topraklarındaki operasyonlara her an başlayabiliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz. Bu şifreyi unutmasınlar. Her an teröristlerin tepesine çökebiliriz. Terör örgütü mensupları güya tedbir alıyorlarmış, tüneller kazıyorlarmış."

 
Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Erdoğan, Her, An, Operasyona, Başlayabiliriz,
Yorumlar
Haber Yazılımı