takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
13 Ağustos 2019 - Salı 15:35
 
Çocuklar Büyüklere oyuncak hediye etti
YAŞAM Haberi
Çocuklar Büyüklere oyuncak hediye etti

 

 

 

 

Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneğinin (EMFADER) destekleriyle Siverek'te farkındalık etkinliği düzenlendi.

 

 

 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bayram nedeniyle yapılan etkinlikte çocuklar büyüklere oyuncak hediye etti.

 

 

Toplum içinde Farkındalık oluşturmak amacıyla EMFADER Derneği tarafından organize edilen programda büyükler çocuklardan oyuncak almanın mutluluğunu yaşadı.
Siverek'teki Ağaçhan Parkı'nda gerçekleştirilen programın Sponsorluğunu ilçeden uzakta yaşayan ve sosyal medyada grup kurarak ilçedeki birçok soruna el uzatıp çözüm bulmaya çalışan gurbetteki Siverekliler yaptı.

 

 

 

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneğinin (EMFADER) destekleriyle büyüklere oyuncak hediyeler dağıttılar.

 

 

 


Etkinlik programında, özel eğitim gören çocuklar sıraya giren büyüklere ellerindeki oyuncakları tek tek hediye ederek farkındalık oluşturarak Büyüklere çeşitli oyuncaklar vererek bayramlarını kutlamayı da ihmal etmediler. Büyüklere oyuncak dağıtan çocuklar program sonunda kendilerine de oyuncak aldılar.

 

 

 

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneğinin (EMFADER) Derneği Yönetimi Bizleri ziyaretlerinde Siverek’te Farkındalık etkinliği düzenlemek istediklerini bizlere yardımcı olmalarını söylemeleri üzerine, Bayramda bir farkındalık oluşturmak istediklerini dile getiren çocuklardan hediye oyuncak almanın kendisini duygulandırdığını ve mutlu ettiğini dile getirdi.

 

 

 

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, "Siverek’te Empati, farkındalık çadırını kurmuş bulunmaktayız, engelli çocuklarımız, yetim ve öksüz çocuklarımız bu bayramda unutulmadı ve böyle güzel bir program yapıldı. Gurbetteki Siverekliler ile EMFADER Derneğinin yaptığı bu çalışmadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Siverek Belediyesi olarak da bu güzel çalışmaya ortak olduk. Bu özel çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz, onların mutluluğuna ortak olduk. Bu bayram biz bu çocuklarımızdan hediye aldık ve çok mutlu olduk. Bu mutluluğu bize yaşatan, EMFADER Derneğinin Kurucu Başkanı, Eyüp Siyahhan’a ve  tüm Yönetimine teşekkür ediyorum” dedi


 

 

 

Etkinlik Programının Kapanış Konuşmasını yapan, Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneğinin EMFADER Kurucusu, Aktivisit Taha Eyüp SİYAHHAN ise "Bu bayramda Farkındalık oluşturmak değişiklik yapalım dedik ve böyle bir program gerçekleştirdik. Burada hem biz çocuklara oyuncak dağıttık ve hem de özel çocuklarımız, büyüklere oyuncak dağıttı. Amacımız toplumda farkındalık oluşturmaktır. Güzel bir etkinlik oldu Tarif edilemez bir mutluluk görmek olmuyor yaşamak lazım ve bizlerde yaşadık inşallah bundan sonra EMFADER derneğimizin amacına uygun etkinlikler düzenleyeceğiz.

 

 

 

Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneğinin EMFADER Kurucusu, Aktivisit Taha Eyüp SİYAHHAN; Siverek’te yaptığımız Etkinlikte desteklerini bizlerden esirgemeyen, Başta Siverek Belediyesine, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cumali KARAVAR Beyefendiye, etkinlik Programının Sponsorluğunu gerçekleştiren, Gurbetteki Sivereklilere Çok Teşekkür ediyorum diye konuştu.  

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Çocuklar, Büyüklere, oyuncak, hediye, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı