takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
21 Aralık 2018 - Cuma 16:46
 
Çiftçi, parti teşkilatı ile bir araya geldi
SİYASET Haberi
Çiftçi, parti teşkilatı ile bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe ziyaretleri kapsamında Viranşehir'de parti teşkilatını ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki günkü Birecik temaslarının ardından dün de Viranşehir'e giden Çiftçi, ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 

 

Burada partililer tarafından karşılanan Çiftçi, yaptığı değerlendirmesinde 3 yıllık görev süresi içerisinde Viranşehir'in her zaman kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Viranşehir'de yapılacak daha çok çalışmaların olduğunu da bildiklerini sözlerine ekleyen Çiftçi, "Viranşehir'de son 3 yılda çok güzel hizmetler yapıldı ve artık bundan sonraki kadroların da çalışmaların devamını göstererek kalan yerlerde bu bayrağı alıp daha da ileriye götürmeleri gerekiyor. Teşkilatlarla hep birlikte çalıştık. Teşkilattan gelen biri olduğum için nereye adım attığımda önce AK Parti teşkilatlarına geldim. Her ilçede ilçe başkanlığına ziyaretlerde bulunarak istişareye önem verdik. Ben onun için başkanımızın şahsında birlik ve beraberlik için teşkilatlarımızın vermiş olduğu destekten dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi esas olan bizim partili kimliğimizdir. Bu seçimde de parti kimliğimize yakışır şekilde hareket edeceğiz" dedi. 

Çiftçi, parti teşkilatı ziyaretinin ardından Viranşehir Kaymakamı ve Viranşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Dereci'yi makamında ziyaret etti. 

Viranşehir temaslarının ardından akşam saatlerinde Çiftçi, şehir merkezine geri döndü.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Çiftçi,, parti, teşkilatı, ile, bir, araya, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı