takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Aralık 2018 - Pazartesi 14:26
 
Çiftçi: Gelene Paşam Gidene Paşam Dersen
SİYASET Haberi
Çiftçi: Gelene Paşam Gidene Paşam Dersen

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki görevinin son ermesine sayılı günler kala Başkan Nihat Çiftçi’den sosyal medya hesabından hem manalı hem de sitemli sözler sarf etti. Çiftçi, “Eğer sen gelene paşam gidene paşam dersen yarın senin için çalışan hiç kimseyi bulamazsın” dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Zeynel Abidin Beyazgül’ü açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den hem manalı hem de sitemkar sözler geldi.

 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda projelerinden ve çalışmalarından övgüyle bahseden Çiftçi, yanlışın karşısında durulması gerektiğini vurguladı.

 

Çiftçi şunları ifade etti: “Teşkilatlarımızla uyum içinde çalıştık. Gittiğim her ilçede önce teşkilatlar kucaklandı ve ziyaret edildi. Kadın ve gençlik kollarının tüm ihtiyaçları karşılanarak kardeşlik hukuku gerçekleştirildi. Şehrimizde birçok mahallesini açtık, yeni yollar, köprüler, bulvarlar, tesisler inşa ederek; Şehrimizin gelişmesini etkileyen tüm projelere korkusuzca destek verdik. Şehrimizin yararını hep ön planda tutuk. Kalıcı ve bugüne kadar bekleyen sorunlara neşter vurduk. Hizmeti her yere adalet içinde yürüttük. Hiç bir ilçeyi bir birinden ayırmadık. Her gün çalıştık. Gece gündüz demeden halkımızın emrinde olduk. Sınırlarımızın ötesinde arayışlar ve projelerin peşinde olduk. Hatta birçok ülkede şehrim için proje peşinde oldum. Belediye başkanlığı dönemimde; halkımızın birlik ve beraberliğine çok önem verdim. Hep gönül yapmaya çalıştım, işimizin sevginin yayılması olduğunu hiç unutmadım. Bu gönlü iki milyon insana açtığımı düşünüyorum. Herkesi kucaklamak, imkanları onlara kullanmak gerekirdi o yapıldı. İnsanlık, haksıza haykırmaktır. Yanlışın karşısında durabilmeye cesaret etmektir. Eğer sen gelene paşam gidene paşam dersen yarın senin için çalışan hiç kimseyi bulamazsın.”

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Çiftçi:, Gelene, Paşam, Gidene, Paşam, Dersen,
Yorumlar
Haber Yazılımı