takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Temmuz 2018 - Pazartesi 15:59
 
Çiftçi'den Birecik ve Halfeti için açıklama
URFA Haberi
Çiftçi'den Birecik ve Halfeti için  açıklama

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin'in Halfeti ve Birecik ile ilgili açıklaması üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de bir açıklama yaptı: "Söz konusu talep şahsi bir taleptir ve Birecik ile Halfeti Şanlıurfa'mızın ilçeleri olarak kalmaya devam edecektir."

 

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin'in Halfeti ve Birecik ile talebine bir tepki de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'den geldi. Çiftçi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

"Birecik ve Halfeti ilçelerimiz yıllardır Şanlıurfa'mıza bağlıdır. Şanlıurfa olarak yıllardır her iki ilçemizin de bizlere bağlı olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Şanlıurfa ile Gaziantep'in doğal sınırını Fırat Nehri çizmektedir. Fırat'ın doğusu Şanlıurfa'ya aittir ve Şanlıurfa'dan hizmet almaktadır. Halfeti ve Birecik ilçelerimiz Şanlıurfa'nın turizmdeki gözbebeğidir. Söz konusu talep şahsi bir taleptir ve Birecik ile Halfeti Şanlıurfa'mızın ilçeleri olarak kalmaya devam edecektir. Biz de diğer değerlerimizde olduğu gibi bu iki ilçemizin de turizmde yükselen değer haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Kamuoyunun bilgilerine sunulur."

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Çiftçi'den, Birecik, ve, Halfeti, için, , açıklama, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı