takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
20 Aralık 2018 - Perşembe 17:22
 
Çiftçi, Birecik’te koordinasyon toplantısı düzenledi
SİYASET Haberi
Çiftçi, Birecik’te koordinasyon toplantısı düzenledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe ziyaretleri kapsamında Birecik Belediyesi’ni ziyaret ederek istişare toplantısı yaptı.

Birecik Belediye Başkan Vekili Hüseyin Sert, Birecik Belediyesi Teknik Amirleri ve İlçe Meclis Üyeleri ile birlikte ilçede yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulunulurken, yapılacak olan çalışmaların alt yapısı hazırlandı.

 

Ziyaret ile ilgili bir açıklamada bulunan Nihat Çiftçi, “Güzel Birecik ilçesindeyiz, ilk olarak Birecik Belediyesini ziyaret ederek meclis üyelerimiz ve başkan vekilimiz ile bir araya geldik. Görev süresince ilçe belediyelerimize yine ilçeden gelen meclis üyesi arkadaşlarımızla mümkün mertebe birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ettik. Birecik’te arkadaşlarımız ile birlikte alanda birçok çalışma gerçekleştirdik. Belediye Başkanımızın sağlık sebepleri olduğundan dolayı geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunacağız. Bizlerde başkan vekilimiz, meclis üyelerimiz, belediyenin bürokratları ile birlikte istişarede bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum, Birecik bizler için önemli bir ilçe. İlçemizin birlik ve beraberliği muhakkak suretle sağlanmalı Şanlıurfa’mızın batıya açılan kapısıdır Birecik. İlçemizde istenilmeyen hiçbir olayın olmaması adına herkesin sorumluluk alması gerekiyor, Halkımızın huzuru ve barışını bizim siyaset camiasına yansıtmamız lazım. Ve tekrar AK yolda güzel bir yolculuğa çıkmamız lazım. Bireciklilerin her zaman emrindeyiz” diye konuştu.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BAŞKAN MİRKELAM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Daha sonra AK Parti Birecik İlçe Başkanlığına geçen Nihat Çiftçi, göreve yeni getirilen AK Parti Birecik İlçe Başkanı Mahmut Mirkelam ve yeni yönetim üyelerini ile bir araya gelerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Son olarak Birecik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Çiftçi, yerli ürünlerin pazarlanması noktasında ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çiftçi,, Birecik’te, koordinasyon, toplantısı, düzenledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı