takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
21 Haziran 2018 - Perşembe 13:00
 
CHP'li Adaylardan Viranşehir Çıkarması
SİYASET Haberi
CHP'li Adaylardan Viranşehir Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi, Şanlıurfa milletvekili adayları Aziz Aydınlık, Fethi Yamaç, Cem Karakeçili ve Uğur Mizan seçim ziyaretleri kapsamında esnafları gezdiler.

CHP Şanlıurfa milletvekili adayları Aziz Aydınlık, Fethi Yamaç, Cem Karakeçili ve Uğur Mizan önce Kaymakamı daha sonra Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma komutanını ziyaret ettiler.

 

Esnaf ziyaretleri esnasında hayırlı işler dileyen adaylar vatandaşlarla sohbet ederek sorunları ve sıkıntılarını dinlediler. Adaylar, kendilerini tanıtarak, 24 Haziran seçimlerinde destek istediler. Milletvekili adayları CHP’nin ve Muharrem İnce’nin projelerini anlattılar.

 

Viranşehir İlçesinde halk tarafından yoğun ilgi gösterilen adaylara, Aziz aydınlığa koşarak sarılan vatandaşlar Bizde Tamam’ız diyerek desteklerini belirttiler.

Vatandaşlarımızın kararı ve tavrı nettir diyen Aydınlık, “ İnanıyorum ki 24 Haziran akşamı sandıklardan da Şanlıurfa’dan da millet ittifakı ve CHP vatandaşlarımızın desteğiyle başarıyla çıkacaktır’’ dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP'li, Adaylardan, Viranşehir, Çıkarması,
Yorumlar
Haber Yazılımı