takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
16 Nisan 2019 - Salı 01:17
 
Ceylanpınar Belediyesi’nin Engelsiz Ceylanları Süper Lig’de
SPOR Haberi
Ceylanpınar Belediyesi’nin Engelsiz Ceylanları Süper Lig’de

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı 2018-2019 1.lig Mehmet Gülmez Sezonunda, ligin bitimine bir hafta kala Süper ligi garantilediler. Gelecek hafta süper lige çıkma maçı Çanakkale’de oynanacak, 1.ligi 3. tamamlayan Ceylanlar, kupayı Çanakkale maçında kaldıracak.

 

Bedensel Engelliler Basketbol Takım Antrenörü Metin İdoğ “Tüm olumsuzluklara ve maddi imkânsızlıklara rağmen ilçemizi Süper Lig’de temsil etmenin haklı gururunu hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

 

İdoğ önümüzdeki hafta Çanakkale deplasmandaki maça çıkacaklarını, süper ligi garantiledikleri için bu maçın sonucunun bir anlam ifade etmediğini söyledi.

 

Çok zor şartlar altında birinci lige çıktıklarını söyleyen Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş, bütün zorlukları aşıp bu sezon çok iyi sonuçlar aldıklarını ve ligi 3.tamamladıklarını söyleyerek Süper lige çıktıklarını, bu zorlu süreçte kendilerine sonsuz destek olan başta takım oyuncularına Antrenör Metin İdoğ’a ve en önemlisi tüm Ceylanpınar halkına sonsuz teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

Taş “Aldığımız bu şampiyonluğu Belediye Başkanımız Abdullah Aksak’a armağan ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Ceylanpınar, Belediyesi’nin, Engelsiz, Ceylanları, Süper, Lig’de,
Yorumlar
Haber Yazılımı