takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
20 Ağustos 2018 - Pazartesi 12:13
 
Cesur Güvenlik’ten Kurban Bayram Mesajı
URFA Haberi
Cesur Güvenlik’ten  Kurban Bayram Mesajı

CESUR ÖZEL GÜVENLİK, Yönetim Kurulu Başkanı, H.İBRAHİM HALİL ÖZAKINCI, Kurban Bayramı için  Mesajı Yayımladı

 

 “İslam âleminin en önemli günlerinden biri de dayanışma ve kardeşliğin pekiştirildiği Kurban Bayramı’dır, Kurban Bayramı bu dünyada Bizlerin Misafir olduğumuzun bir daha hatırlatılmasıdır. Bu bayram da küskünlerin barışıp kırgınlıkların son bulmasını, uzaktakilerin sevdiklerine sağ salim kavuşmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Yoksulları dayanışma içerisinde sevindirip bağrımıza bastığımız bu bayramda Rabbimizden, kendisine sunulan tüm kurbanları kabul buyurmasını, bizi sevdiklerimize ve kardeşlerimize bu vesile ile daha da yakınlaştırmasını Yüce Rabbimden diliyorum.

 

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz. Başta Birlikte çalıştığımız Hizmet Ortaklarımız, Çalışanlarımız ve Tüm Halkımızın Kurban Bayramınızı tebrik eder, Hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cesur, Güvenlik’ten, , Kurban, Bayram, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı