takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Nisan 2019 - Salı 08:15
 
Cesur Güvenlik’ten 23 Nisan Mesajı
URFA Haberi
Cesur Güvenlik’ten  23 Nisan  Mesajı

Cesur Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı, İ.Halil ÖZAKINCI;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 ÖZAKINCI mesajında, “Türk Milletinin kendi temsilcilerini bir araya toplayarak olusturdugu Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türk Milletinin azim ve kararını ortaya koymuş , bagımsızlığa dogru gidilen yolda tüm düşünceler TBMM çatisi altinda ele alinarak hayata geçirilmistir.

23 Nisan 1920 tarihi bu açıdan bakıldığında, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarindan birini oluşturmaktadır. Milli egemenligin ilan edildigi bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafindan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armagan edildi. Gözlerindeki pırıltıda ülkemizin aydınlık gelecegini gördügümüz çocuklarımız, küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri gelecege taşıyorlar.

Ülkemizin huzuru, refahi ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazirlanan çocuklarimizin saglikli, egitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir. Gelecegimizin teminati olan çocuklarin kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetismelerini saglamak biz yöneticilerin en önemli görevlerinden bir tanesidir.

Bu sebep ile çocuklarımıza sahip çıkacak onların yarına daha umutlu ulaşması için gayret edecegiz. Dünyada çocuklara armagan edilmiş ilk ve tek ‘bayram’ olan bu günde; kalplerindeki masumiyeti gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarinimizi aydınlatan çocuklarımızın sagllıklı bir aile ve toplum yapisi içinde büyümelerini temenni ediyorum.

 Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarını sevgiyle kucaklıyor ve hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cesur, Güvenlik’ten, , 23, Nisan, , Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı