takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Haziran 2018 - Cumartesi 12:40
 
Bu nasıl iş! Urfa'da gelininin annesini kuma almak istedi, olanlar oldu
YAŞAM Haberi
Bu nasıl iş! Urfa'da gelininin annesini kuma almak istedi, olanlar oldu

Halfeti'de yaşanan olayda, gelininin annesini kuma olarak almak isteyen adamın eşi duruma karşı çıktı. Bunun üzerine sinirlenen adam sokak ortasında eşini parke taşıyla dövdü, burnunu ısırdı. Savcılığa başvuran kadın eşinin tutuklanmasını istedi.
 

Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesinde meydana gelen olayda, usta kuaför öğreticisi olan Elif Y., 28 yıllık eşi Hasan Y.'nin kendisini gelinin annesi Zekiye A. ile aldattığını öğrendi. Yaşananların ardından Hasan Y., eşine, Zekiye A.'yı kuma almak istediğini söyledi. Sinirlenen kocanın şiddetine maruz kalan kadın, şikayette bulundu. 

 

 

Şikayetin ardından evden uzaklaştırma cezası verilen Hasan Y., geçen hafta sokak ortasında eşini dövdü, parke taşıyla vurdu ve burnunu ısırdı. Hastanede tedavi altına alınan Elif Y., taburcu olmasının ardından Elif Y., ölüm korkusu yaşadığını belirtip, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

 

Başından geçenleri aktaran Elif Y.,  "Kocamın, gelinimin annesiyle beni aldattığını öğrendim. Daha sonra eşim bu durumu kabul edip, bu kadını benim üzerine kuma getireceğini söyledi. Durumu kabul etmediğim için kocam sürekli bana şiddet uygulamaya, o kadının yönlendirmesiyle iyice bizim üzerimize gelmeye başladı. Eşim, önce bu kuma olayına karşı çıkan kızımı dövdü, sonra beni kilit taşıyla kafamı yardı. Bununla yetinmeyip burnumu ısırdı. Elimi taşla ezdi. 17 dikiş kafamda, 6 dikiş de elimde var. Can güvenliğim olmadığı için çok korkuyorum. Benim ve çocuklarımın psikolojisi bozuldu. Geç kalınmadan devletimiz bize sahip çıksın. Bu adamı bir an önce yakalasınlar. Aksi takdirde beni veya kızlarımı öldürecek" diye konuştu.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Bu, nasıl, iş!, Urfa'da, gelininin, annesini, kuma, almak, istedi,, olanlar, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı