takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
21 Ağustos 2019 - Çarşamba 17:40
 
Borçlu kardeş için ilginç önlem!
URFA Haberi
Borçlu kardeş için ilginç önlem!

 

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde ikamet eden Veysi Haçan, kardeşinin borçları nedeniyle bir dilekçe yazdı ve kendisi ile akrabalarının bu borçlardan sorumlu olmadıklarını bildirdi.

 

 

 

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde yaşayan Haçan ailesi, aile fertlerinden birinin borçları nedeniyle ilginç bir yönteme başvurdu.

 

 

 

İddiaya göre Haçan ailesinden İsmail Haçan'ın borçları nedeniyle kardeşleri ve akrabaları kendilerince bir yol buldu ve dilekçe yazdı.

 

 

Veysi Kaçan'ın yazdığı dilekçede, İsmail Haçan'ın aldığı borçlardan aile ve akrabaların sorunmlu olmadığı bildirildi. 

 

 

Aile fertleri de bu karara destek verirken, dilekçede şu ifadeler yer aldı:

"HAÇAN AİLESİNDEN VİRANŞEHİR HALKINA DUYURU

Kardeşim olan İsmail Haçan kendisi çevreden borç para almakta ve çevreden esnaflardan borç ile alışveriş etmektedir. Borcunu ödemediği için sürekli olay çıkarmaktadır. 21.08.2019 tarihinden itibaren ben ve yakın akrabalarım Kazım Haçan, Salih Haçan, Lütfi Haçan, Şeyhmus Haçan, Erdal Haçan, Nüsret Haçan, Murat Haçan, Mehmet Nur Haçan, Sinan Haçan ve amcası Hasan Haçan hiç bir şeyden sorumlu ve mesul olmak istemiyoruz. 3. şahıslara önemle duyurulur."

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör:
Etiketler: Borçlu, kardeş, için, ilginç, önlem!,
Yorumlar
Haber Yazılımı