takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Ağustos 2019 - Pazartesi 15:53
 
BİZ HAZIRIZ
TURİZM Haberi
BİZ HAZIRIZ

 

Öztürkmen’den turizm açıklaması: Biz hazırız!

Harran Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen yaptığı açıklamada, “Turizm sektörünün tüm kollarında gerekli personel eğitimi, hijyen uygulamaları, konaklama ve karşılama hizmetlerinin tüm dallarında eğitim – destek vermek üzere hazırız” dedi.

 

 

Şanlıurfa, sahip olduğu turizmdeğerleriyle Türkiye’nin bu konudaki en önemli kentleri arasında yer alıyor. Başta Göbeklitepe, Balıklıgöl, Harran olmak üzere birçok güzelliğe sahip kentin turizminin gelişmesi adına çalışmalar devam ederken, Harran Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen bu konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

 

 

 

Öztürkmen yaptığı açıklamada gelen misafirlerin memnun olması için işletme bilincinin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Üniversite olarak bünyelerinde bulunan hizmet alanlarından söz eden Öztürkmen, “Harran Üniversitesi olarak bünyemizdeki Tarihi Kültür Evlerimizi iyileştirmek, Halfeti’den taşınmış Feyzullah Efendi Konağımızı, içerisinde 5 büyük Yapay Göl barındıran OsmanbeyYerleşkesinde Atatürk Arboretumu, El-Battani Kütüphanesi, 5000 kişilik Merkezi Kafeterya, kapasitesi 300 -  400 arası olan 8 Anfisi, Sosyal Tesisler, Amfi Tiyatro, Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve 3000 kişi kapasiteli Kapalı Spor Salonu ile başta kongre turizmi olmak üzere tüm turizm sektörüne hizmet verebilecek potansiyeline sahiptir” dedi.  

 

 

 

‘KATMA DEĞERİ ARTIRACAKTIR’

Misafirlerin ağırlanması konusunda mutlaka işletme bilincinin yerleştirilmesi gerektiğine değinen Öztürkmen, “Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu olarak Eğitim-Öğretim faaliyetlerini sürekli olarak geliştiren, mezunlarının büyük çoğunluğunun istihdam açısından turizm endüstrisinde tercih edildiği, yapmış olduğu akademik çalışmalarla turizm biliminin gelişimine katkı sağlayan, aynı zamanda turizm eğitiminde lider, marka bir okul olarak kentimize hizmete her zaman hazırız. Ancak mevcut değerleri en iyi şekilde yansıtmak ve gelen misafirlerimizi memnun edebilmek için mutlak olarak işletme bilinci ve personeldeneyiminin geliştirilmesi esastır.

 

 

 

Turizm endüstrisinin çeşitli kollarında faaliyet gösteren işletmelerin ve kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip yönetici ve personel yetiştirmeyi görev olarak almış bulunmaktayız. Turizm sektörünün tüm kollarında gerekli personel eğitimi, hijyen uygulamaları, konaklama ve karşılama hizmetlerinin tüm dallarında eğitim –destek vermek üzere hazırız. İlimiz her geçen gün daha da çok büyüyen turizm potansiyelini kalite artırımı ve eğitimle geliştirecek, elde edilen katma değeri arttıracaktır” diyerek sözlerine son verdi.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör:
Etiketler: BİZ, HAZIRIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı