takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
20 Mart 2019 - Çarşamba 13:07
 
Beyazgül Siverek’e çıkarma yaptı
- Haberi
Beyazgül Siverek’e çıkarma yaptı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek’te ilçe başkanlığında teşkilat ile bir araya geldi. Teşkilat ziyaretinin ardından Beyazgül, tarihi çarşılarda esnaf ziyareti yaptı.

 

Siverek’te AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e vatandaşlar ve esnaf sevgi gösterisinde bulundu. Çarşıda karşılaştığı bir vatandaş yöre lehçesiyle seslendirdiği türküsünde Beyazgül’e methiyelerde bulundu. Vatandaşın sesini oldukça beğendiğini ifade eden Beyazgül ayrıca esnaf gezileri kapsamında ziyaret ettiği demirci dükkânında ise demir dövdü.

Teşkilat ve esnaf gezilerinin ardından seçimofislerini ziyaret eden Beyazgül, partililerle buluştu ve onlara 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde yaptığı çalışmaları aktardı.

 

BEYAZGÜL’DEN KARAHAN ve İZOL’UN SEÇİM OFİSİNE ZİYARET

AK Parti Siverek Belediye Meclis Üyesi Adayı Lokman Karahan ve Hasan İzol’un seçim ofislerini ziyaret eden Beyazgül seçim çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundu. Hasan İzol’un seçim bürosunda bir açıklama yapan Beyazgül, seçim ofisinin oldukça coşkulu ve kalabalık olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek Siverek’in artık kararını verdiğini söyledi. Beyazgül’e ve beraberindekilere teşekkür eden İzol ise seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek 31 Mart’ta hem büyükşehirde hem de Siverek’te çifte zafer kutlayacaklarını söyledi.

GÜLPINAR VE BEYAZGÜL BAYLAN’IN SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Beyazgül, AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Milletvekili M. Kasım Gülpınar ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Adayı Cenap Baylan'ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Baylan, seçim ofisi açılışında kendilerini yalnız bırakmayan Gülpınar ve Av. Beyazgül başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde her fırsatta Siverek’e geldiğini ve buradaki coşkunun kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Beyazgül, “Sabahtan bu yana esnafı geziyoruz. Onları dinliyoruz. Onların ne sorunu varsa bizim sorunumuzdur ve bunu çözecek olan da AK belediyelerdir” dedi.

 

GÜLPINAR: 31 MART’TA EMANETİ EMİN ELLERE VERİN

Sivereklilerin 31 Mart’ta emaneti emin ellere vereceklerini ifade eden Gülpınar, “Belediye Meclis Üye Adayı Cenap Baylan'ı ve buruda bizleri yalnız bırakmayan siz Sivereklileri hürmetle selamlıyorum. Allah eksikliğinizi vermesin. İnşallah 31 Mart seçimlerinde emaneti emin ellere verin. Eğer sizin emanetinizi layıkıyla yerine getiren genç kardeşlerimize verirseniz onlar emaneti iyi kullanamadıkları takdirde ellerinden kaybederler” diye konuştu. 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Beyazgül, Siverek’e, çıkarma, yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı