takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
08 Ekim 2019 - Salı 12:05
 
Berat Albayrak'tan EYT'lilere kötü haber
EKONOMİ Haberi
Berat Albayrak'tan EYT'lilere kötü haber

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) umutla Meclis'ten gelecek haberi beklerken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan kötü haber geldi.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiği ve EYT konusunda Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin’i görevlendirdiği ve sorunun çözümü için bir çıkış yolu arandığı açıklanmıştı.

 

 

 

TBMM'de yasama yılının başlaması ile EYT'li vatandaşların umutları bir nebze artmış ve Meclis'ten çıkacak kararlar bekleniyordu. Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaşı üzecek haber Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan geldi. Albayrak’ın AKP'nin düzenlediği Kızılcahamam kampında yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru EYT ile ilgili oldu.

 

 

 

 

ALBAYRAK: EYT GÜNDEMİMİZDE YOK

Albayrak, vekillerden gelen sorulara "EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok" diye cevap verdi. Albayrak’ın, sunumunda, “Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak” dediği öğrenildi.

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: Berat, Albayrak'tan, EYT'lilere, kötü, haber,
Yorumlar
Haber Yazılımı