takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
26 Eylül 2018 - Çarşamba 11:37
 
Başhekim Krizinde Koltuğa Oturan İsim Belli Oldu
URFA Haberi
Başhekim Krizinde Koltuğa Oturan İsim Belli Oldu

Şanlıurfa'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başlayan ve ardından tüm hastanelerdeki yöneticilerinin istifasının istendiği krizin ardından, ilk atama gerçekleştirildi. Op. Dr. Yusuf Yavuz, Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine vekaleten atandı.

 

Şanlıurfa'da başhekim atamalarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Ajans Urfa, geçtiğimiz gün Eyyübiye'de bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi İdris Kırhan'ın görevden alındığını ve yerine Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Yusuf Yavuz'un atandığı bilgisine yer verdi. Gelişmelerin ardından Dr. Öğr. Üyesi Kırhan, "Yola devam" diyerek hastane basını aracılığıyla görevine devam ettiğini duyurdu ancak bu bilginin doğru olmadığı saatler sonra gün yüzüne çıktı.

 

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan başhekimlik krizinin ve İl Sağlık Müdürü Himmet Durgut hariç tüm hastanelerde görev yapan daire başkanları ve idarecilerinin istifasının istenmesinin ardından bugün, ilk ataması yapılan isim Op. Dr. Yusuf Yavuz oldu.

Yavuz'un vekaleten 'Valilik oluru' ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandığı duyuruldu. 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Başhekim, Krizinde, Koltuğa, Oturan, İsim, Belli, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı