takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
15 Nisan 2019 - Pazartesi 23:32
 
Bahçeli'nin sayesinde cezaevinden çıkmıştı! Ahmet Türk mazbatasını aldı
SİYASET Haberi
Bahçeli'nin sayesinde cezaevinden çıkmıştı! Ahmet Türk mazbatasını aldı

Bahçeli’nin, hastalığı nedeniyle cezaevinden çıkarılması için çağrıda bulunduğu ve cezaevinden tahliye edilen Ahmet Türk, HDP'den belediye başkanı seçilmişti. Türk, mazbatasını aldı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, hastalığı nedeniyle cezaevinden çıkarılması çağrısında bulunmuş ve sağlık sorunları gerekçe gösterilerek cezaevinden tahliye edilen Ahmet Türk, HDP'den belediye başkan adayı olmuştu.

 

 

Bahçeli'nin sahip çıktığı HDP'li Ahmet Türk, 31 Mart yerel seçimlerinde oyların yüzde 56.24 alarak Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçildi. Ahmet Türk'ün yanında eşbaşkan olarak Figen Altındağ'da seçildi. İki isim mazbatalarını aldı.

 

 

Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Ahmet Türk, "Belediye ebetteki halkın hizmet göreceği bir yer. Bu hizmeti en güzel şekilde yapmak için bütün gücümüzle çaba içinde olacağız. Yaptığımız her çalışmayı şeffaf bir şekilde halkımızla paylaşacağız. Büyük bir heyecanla halka hizmet etmeyi esas alacağız. Demokratik geleceği esas alan bir yaklaşımımız var. Bu ülkede demokrasinin kalıcı olması için, sorunların çözülmesi için çabalarımız olacak" dedi.

 

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör:
Etiketler: Bahçeli'nin, sayesinde, cezaevinden, çıkmıştı!, Ahmet, Türk, mazbatasını, aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı