takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Eylül 2019 - Perşembe 17:25
 
Ali Babacan'ın kuracağı parti ile ilgili dikkat çeken gelişme!
SİYASET Haberi
Ali Babacan'ın kuracağı parti ile ilgili dikkat çeken gelişme!

 

AKP'den istifa ederek yıl sonuna kadar yeni partinin tabelasını asmayı planlayan Ali Babacan'nın kuracağı parti çalışmalarını en çok takip eden mevcut siyasi partinin ismi dikkat çekti.

 

 

 

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonrası kurucusu olduğu AKP'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına hız veren eski bakanlardan Ali Babacan'ın yıl sonuna doğru tabelasını resmen asmasını bekleniyor. Kulislerde Babacan'ın partisinde iş ve siyaset dünyasından önemli isimlerinin yer alacağı konuşuluyor. "Yıl bitmeden partiyi kuracağız" diyen Babacan'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; ilk etapta merkezi yapılanma oluşturulacak.

 

 

 

Ekim başında kadrolarını oluşturması beklenen Ali Babacan'ın merkez yapılanmasını tamamlamayıp ve yıl bitmeden aralık ayında da yeni parti tabelasının asılmasını hedefliyor.

 

 

 

BABACAN'IN PARTİSİNE EN ÇOK İLGİ İYİ PARTİLİLERDEN

Babacan'ın kuracağı yeni partiye büyük ilgi olduğu ifade ediliyor. Kaynaklar, AK Parti'nin yanı sıra CHP'den MHP'ye tüm partilerin yeni parti girişimini yakından takip ettiğini, bu ilginin özellikle il ve ilçelerde İYİ Partililerde daha yüksek olduğuna dikkat çekiliyor. Daha çok yeni isimlerin öne çıkarılacağı vurgulanan parti vitrini için, "Eski isimleri çok az göreceksiniz. Olsa da daha çok geri planda kalacaklar" deniliyor.

 

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör:
Etiketler: Ali, Babacan'ın, kuracağı, parti, ile, ilgili, dikkat, çeken, gelişme!,
Yorumlar
Haber Yazılımı